Kategoria ogólna > Szwarc, mydło i powidło
Ponowne wydanie "Śpiewnika Pelplińskiego"
Pius:
Wspaniały projekt! :D
http://polakpotrafi.pl/projekt/spiewnik-pelplinski
knrdsk1:
W imieniu Administracji Forum podpisuję się sześcioma rękami!!!
Sam zresztą już także wsparłem projekt finansowo i gorąco namawiam P.T. Użytkowników do wsparcia - już 100 zł daje własny egzemplarz śpiewnika, a przecież warto wspomóc to Dzieło i większymi sumami, nawet dla samej świetnej idei wydania jednego z najwspanialszych śpiewników!
A kto wie, może doczekamy wydania reprintu Mioduszewskiego, jeśli projekt "pelpliński" się powiedzie?! Drodzy!!! Do Dzieła!!!
Kefasz:
Tak, za 100 już śpiewnik? Na stronie tego nie było a Adam pisał że dopiero za więcej exemplarz z podziękowaniami.
Dobra, znalazłem, jest za 100 exemplarz :) to tyle wynosi ile własne wydrukowanie z byle jakiem spięciem. Dlatego warto sfinansować i uzyskać exemplarz :)
knrdsk1:
Niestety, nie stać mnie na furę i skórę (czyt.: skórzaną okładkę). Będę się musiał zadowolić wersją standardową. Jednak żeby choć standardu doczekać, musimy zebrać potrzebną kwotę!
DO ROBOTY!!!
I przekazujcie wszystkim potencjalnie zainteresowanym, cywilom i księżom, do parafii i klasztorów!
zolwikolew:
--- Cytat: knrdsk1 w 15-01-2015, 17:51:54 ---W imieniu Administracji Forum podpisuję się sześcioma rękami!!!
Sam zresztą już także wsparłem projekt finansowo i gorąco namawiam P.T. Użytkowników do wsparcia - już 100 zł daje własny egzemplarz śpiewnika, a przecież warto wspomóc to Dzieło i większymi sumami, nawet dla samej świetnej idei wydania jednego z najwspanialszych śpiewników!
A kto wie, może doczekamy wydania reprintu Mioduszewskiego, jeśli projekt "pelpliński" się powiedzie?! Drodzy!!! Do Dzieła!!!
--- Koniec cytatu ---
Że pozwolę sobie zacytować siebie, kiedym cytował klasyka :D : "Słuszną linię ma nasza partia!"
Obym się mylił, ale mam wrażenie, że łatwiejsze byłoby zebranie funduszy na śpiewnik z nutami.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej