Kategoria ogólna > Szwarc, mydło i powidło
Uwagi dotyczące kształtu tego forum
Tomek Torquemada:
W tym wątku proszę wpisywać wszelki uwagi dotyczące zarówno strony technicznej tego forum, jak też jego kształtu merytorycznego.
Benonita:
Może warto wątki z podstawowymi inforamcjami i linkami umieścić na stałe na górze list tematów jako ogłoszenia - jak np. Żywy Rózaniec na fidelu? Dla osób zaczynających poznawać świat muzyki sakralnej może to być duże ułatwienie w poszukiwaniu materiałów :)
Tomek Torquemada:
--- Cytat: Benonita w 05-05-2007, 20:16:45 ---Może warto wątki z podstawowymi inforamcjami i linkami umieścić na stałe na górze list tematów jako ogłoszenia - jak np. Żywy Rózaniec na fidelu? Dla osób zaczynających poznawać świat muzyki sakralnej może to być duże ułatwienie w poszukiwaniu materiałów :)
--- Koniec cytatu ---
OK, w miarę pojawiania się takich wątków będę je przypinać.
MzG:
Uwaga ogólna, do wszystkich: Podejrzewam, że nie tylko dla mnie WIĘKSZOŚĆ repertuaru zgromadzonego w forumowym śpiewniku (:o) jest KOMPLETNĄ NOWOŚCIĄ (:-X) i nawet nie wiem, jak się to śpiewa (???) bo nigdy tego nie słyszałem (:-[) chciałbym zasugerować podawanie - szczególnie w przypadku rzeczy mniej popularnych - linków do zwykłego zapisu nutowego lub mp3 :)
Oczywiście w miarę możliwości.
Tomek Torquemada:
Z ust mi to Maćku wyjąłeś. Myślałem o tym dzisiaj.
Do tych pieśni, do których zapis nutowy posiadam, w miarę możliwości będę fotografował nutki, wrzucał na imageshacka i osadzał w odpowiednich wątkach.
A jeśli ktoś zna jakiś dobry serwis hostingujący mp3, to mogę również prześpiewać 1-2 zwrotki i powiesić plik.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej